Pui cu sunca si usturoi

de Constelatialeu in Pui, 30 Oct 2013 | 10952 vizualizari

 

Aiureala,ce introducere,ca am mancat puiul,a fost delicios si oricum gusturile nu se discuta,ce-mi place mie poate tie nu-ti place...deci sa scriu ce am prestat ca poate vi se face pofta vreodata....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui cca 1kg
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cca 180 g sunca afumata
  • 13 rosii cherry
  • 2 ardei rosii..erau rataciti prin frigider
  • cativa catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sunca si usturoi:

Pregatim puiul pentru impanare, adica-l spalam, il crestam si in crestaturi bagam felii de sunca si catei de usturoi.

Intr-un castronel pregatim o maioneza de mustar. Mustarul, sarea, piperul si uleiul, amestecam. Cu acest mix ungem puiul, dupa ce l-am asezat intr-un vas de yena. Restul de sunca, o taiem bucatele, impreuna cu ardeiul si rosiile si le punem pe langa pui, adaugam o ceasca de apa si dam la cuptor cca 1 ora si 1/2 la foc moderat. Din cand in cand ungem puiul cu zeama din vas.

Puteti sa folositi orice fel de garnitura, eu am prajit niste cartofi ca era mai comod, dar merge foarte bine cu orez, paste...

Cam asta a fost tot, lins prelins cu gura-n jos.....

TIPS-URI

1

doar o foame de lup..ups am gresit de leu....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui prajit la temperatura joasa